Iulia Andreea AGAVRILOAEI

            <img src="https://www.coralauniversitas.ro/wp-content/uploads/2016/08/Andreea-Agavriloaiei.jpg" alt="" itemprop="image"  />
Bună! Mă numesc Agavriloaei Iulia Andreea și sunt studentă în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, la specializarea Română-Engleză din cadrul Facultății de Litere. Am absolvit la Colegiul Naţional de Artă ,,Octav Băncilă” din Iaşi, secția Canto Clasic, ani în care mi-am modelat talentul artistic şi mi-am întărit dorinţa de a urma, în viitor, şi cursurile Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, secţia Canto.

Așa cum Fr. Nietzsche susținea că ,,Fără muzică, viața ar fi fost o greșeală!”, muzica trebuie înțeleasă ca fiind o terapie necesară trupului și minții.

Și pentru că aceasta ,,este un răspuns căruia nu i s-a pus nicio întrebare”, după cum spunea Nichita Stănescu. Corala „UNIVERSITAS” a apărut exact atunci când a trebuit. Fac parte încă de când s-a înființat, sunt un mic ,,veteran“ care-și plânge sufletul la auzul armoniilor. Am regăsit puterea de a-mi dărui sufletul muzicii prin intermediul acesteia, după ce am revenit pe filiera filologică, muzica ajutându-mă să mă redescopăr.

Corala a devenit o a doua familie, o familie de oameni ale căror personalități sunt iubitoare de viață, tineri studioși și amuzanți cu o dorință puternică de afirmare.

VIVA UNIVERSITAS!

Unde mă puteți găsi… fb_ico

<

p style=”text-align: right;”>