Elena AVĂDĂNI

            <img src="https://www.coralauniversitas.ro/wp-content/uploads/2017/01/elena-avadani-e1483642124597.jpg" alt="" itemprop="image"  />
Ştiţi, noi, oamenii, habar n-avem cât de frumoasă este viaţa şi cât de multe daruri avem. Habar n-avem că-n spatele sunetelor se-ascund o mulţime de poveşti, poveşti care pe mine, personal, m-au urmărit toată viaţa. Aşa s-a născut pasiunea mea: prima dată au fost nişte sunete, apoi au devenit nişte note pe un portativ, ca în cele din urmă să se transforme în MUZICĂ.

Cu toate că am ales să studiez la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, muzica a rămas şi va rămâne pentru mine cea mai importantă pasiune, un leac al sufletului meu.

Sunt o fire caldă, sensibilă şi iubitoare de frumos. Perfecţionismul mă caracterizează, cât şi pasiunea pentru lectură.

Pentru mine, Corala „Universitas” reprezintă o a doua familie, este locul în care uit de griji şi în care pasiunea pentru muzică prinde viaţă. Aici am cunoscut oameni extraordinari, de la care am învăţat lucruri aplicabile în plan spiritual, cu precădere în muzică, dar şi în plan material, în viaţa cotidiană.

George Enescu spunea: „Menirea sfântă a muzicii este să stingă urile, să potolească patimile şi să apropie inimile într-o caldă înfrăţire”. Aşadar, muzica este modul prin care transmitem bătăile inimilor noastre, iubire, prin care transmitem poveşti…

 

Unde mă puteți găsi… fb_ico

<

p style=”text-align: right;”>