Andrei STAVARACHE

            <img src="https://www.coralauniversitas.ro/wp-content/uploads/2016/10/andrei-stavarache-1.jpg" alt="" itemprop="image"  />
Sunt Andrei STAVARACHE, student la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la specializarea Limba și literatura română - engleză. Pe lângă cursurile facultății, îmi întregesc timpul și cu alte activități care-mi produc mulțumire și împlinire.

Iubesc multe lucruri și pe unul dintre ele, poate, mai mult decât pe celelalte. Acesta este frumosul. Astfel, îmi plac toate activitățile în care acesta este pus în valoare: dans, muzica, teatru, cultura etc. Frumosul expus prin muzica mi se pare cea mai înălțătoare laudare a frumosului, iar dacă acesta e unit cu tinerețea, în unitate, cu dragostea și talentul, care se regăsesc toate și mai multe decât acestea în corala noastră, apare imaginea perfecțiunii, în ceea ce privește frumosul, ce produce emoție în sufletele fiecărui om care asculta.

‎Fiind perfecționist și aspru cu mine, mi-am impus ca să nu arunc în van cu vorbe ce nu sunt înfrățite cu sentimente și trăiri, deoarece acestea le dau substanță și viață. Așa este și în ceea ce privește muzica. Sunetele sunt goale dacă nu au trăire, emoție, care le încarcă și le dă putere. Mă bucur mult că mă aflu printre tineri talentați precum sunt cei din corala noastră.

Unde mă puteți găsi… fb_ico

<

p style=”text-align: right;”>