CORALA „UNIVERSITAS”

Scopul nostru

* * * * *
Go to Promovăm Imaginea Universității

Promovăm Imaginea Universității

Promovăm imaginea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași prin organizarea de concerte cu ocazia evenimentelor academice și aducem un plus de vibrație partenerilor organizaționali.

Go to Transmitem muzica corală

Transmitem muzica corală

Transmitem mai departe muzica corală publicului meloman din Iași și nu numai, prin măiestrie interpretativa și prospețime și, în același timp, prin perseverența spre perfecționare.

Go to Promovăm educația culturală

Promovăm educația culturală

Promovăm educația culturală și formarea profesională în domeniul culturii și încurajăm mobilitățile culturale în UAIC și a intervenției culturale.

Go to Încurajăm debutul artistic

Încurajăm debutul artistic

Încurajăm debutul artistic în rândul studenților Universității și le oferim posibilitatea de a se perfecționa din punct de vedere profesional.

Membrii Coralei „UNIVERSITAS”

Corala în cifre

Câteva cifre importante despre activitatea noastră de până acum
Ce am făcut noi până acum și statistici relevante.

Corala „Universitas” ce aparține Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași își aduce o deosebită contribuție la promovarea imaginii Universității. Transmiterea actului artistic prin intermediul coralei în rândurile publicului ieșean și nu numai, se remarcă prin măiestria sa interpretativa prin prospețimea și, în același timp, prin perseverența spre perfecționare.

În cursul anului universitar 2015-2016, an de debut, Corala „Universitas” s-a împlicat în proiecte culturale ce au însumat 23 de producții.

Vă mulțumim și vă așteptăm la evenimentele noastre!

  • în anul universitar 2015-2016

Secțiunea Testimoniale

Abonează-te la Newsletter

Contactează-ne